Çöp Adam Filmi Yönetin


Kendi çizdiğin çöp adamla film senaryosunu yönetip, daha sonra bu filmini arkadaşlarla paylaşman için tasarlanmış ilginç bir site.. Sitenin dili basit İngilizce ile hazırlandığı için çoğu kişi bu uygulama ile eğlenceli vakit geçirebilir. Tabi çok öyle grafik tasarım bilmenize gerek yok, ilk okul resim dersinde kazandığınız yetenek yeterli. İngilizce bilgisi olanlar alttaki bilgiyi atlayabilir.



Yapmanız gereken: "Draw a Stickman" diye okla gösterilen yere bir çöp adam çizin. Daha sonra "DONE" tuşuna basın (bunu ileriki çizim istenen bölümlerde çizimi her yaptığınızdan sonra tekrarlayacaksınız). Ve.. çöp adamınız hareket etmeye başlasın. "Can you draw a key in my hand" yazdığında çöp adamınızın eline bir anahtar çizin. "I know! Draw a balloon in my hand" yazdığı zaman da çöp adamınızın eline bağlı  uçan bir balon çizin. "Quick! Draw a sword in my hand!" yazdığı zaman çöp adamınızın eline kılıç çizin. "I know! Draw a rain cloud above the fire" dediği zaman ateşin üstüne bulut çizin. "Quick! Draw a drain at the bottom of the page" dediğinde de en alta ufak bir boru çizin.

Filminizi tamamladıktan sonra Facebook, Twitter sayfanızda paylaşabilir, e-posta ile kendinize ve arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Filminizin sonuna mesaj yazmak istiyorsanız: Line1 ve Line2 yazılarının yanındaki kutulara istediğiniz mesajı ekleyebilirsiniz. 
İyi eğlenceler. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Yüksek Makine Mühendisi" mi yoksa "Makine Yüksek Mühendisi" mi?

Kâğıt Yuvarlama Tekniği